Natur

Idag har jag latat mig. Nästan lika mycket som igår men det känns helt OK för det är söndag och jag har varit på kolonilotten och hjälpt mamma. Det är verkligen mysigt att hålla på med trädgården. Eftersom jag kan ganska lite om plantor och för att det är roligast småbrukare jag bara rensa och klippa ner gräs och ogräs. 

Som jag nämnt tidigare så tycker jag om naturen. Det är så rofyllt och rent. Rent på ett naturligt och äkta sätt tillskickande från mycket  i dagens samhälle. Båda mina föräldrar tycker om att vara ute fast på lite olika sätt. Pappa gillar mest stranden och havet och mamma gillar mer skogen. Men generellt sett så tycker de mycket om naturen och att odla. När jag var liten var vi riktigt ofta ute i naturen och sov då och då ute i vindskydd. Jag kommer inte ihåg mycket av det men när jag tänker tillbaka på det roliga i min barndom så märker jag att vi var mycket ute. Speciellt kommer jag ihåg när vi bodde i gullbrandstorp precis vid ett "berg". Det var så underbart att klättra upp där och springa och hoppa runt. Känna friheten: smutsen, vinden och doften. Vi hade hundar då med och tog långa promenader, tältade, fiskade krabbor och grillade. 

Jag är riktigt glad för det. Jag vet inte om det stämmer men jag hörde i en dokumentär att barn som är ute mycket i naturen, uppskattar naturen mer när de bli vuxna. För mig är det nog så. Det känns som att jag eller mina systrar lätt hade kunnat sitta inne med teknik hela vår barndom men nej. Vi har blivit kreativa, sociala och självständiga. 

Jag har nog spårat ur lite nu men jag ber inte om ursäkt. Här kommer lite bilder på natur/blommor som jag tog med iPaden 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se