Lördagen flög

Heej jag vaknade halv två idag. Mycket lyckat hahahah sen var jag ute mes shano och åt och fixade mig. Sen åkte jag till kyrkan för det var konsert. Jag trodde inte det skulle vara så stort men när jag kom var det smockfullt och massa klrer feån åtta olika länder. Jag missade nästan allt för jag kom 
så sent :( 

Nu är jag hemma igen, har tänkt träffa camilla sen jag vaknade men vi får se hur det blir hahaha och vad vi hittar på:*

Black friday

Heej kaoz dag idag, lite som igår det har gått både upp och ner. Igår var jag nojjig för en ekonomi inlämning och hade värsta deppstynden sen fick jag värsta flyt. Kvällen aslutade jag super mysigt med snap chat och film👍

Idag var jag ute med shano innan skolan och solen var underbar. Eftersom jag segade i solen kom jag sent och glömde min mobil i stressen. Sen hade vi typ två lektioner. När jag skulle ta bussen hem insåg jag att mitt vusskort är i mitt movilfodral. Jag fick lite panik haha men sen gick jag till morfar som bor nära skolan. Han gav mig enn busskort och bättre humör. Finns ingen mysigare och finare än morfar! Älskar att vara hemma hos honom! 

Sen när jag skulle pka hem bkev det massa kaos som sabbade eftermiddag, bla brist på tidtabeller, brist på bussar och framför allt BUSSCHAUFÖRER SOM SÄGER ATT DE SKA VÄNTA MEN SEN NÄR MAN KOMMER FRAM TILL ÖSTERSKANS EN MINUT FÖR SEN SÅ HAR HAN ÄNDÅ ÅKT. HAN ÅKTE ÄNDÅ.

Tack o lov räddades kvälken åter av att alka tjejerna träffades nere på stan. Jätte kul att alla kunde komma och vi pratade som höns i mun på varandra hahaha

Sen åkte jag buss i 40 min mitt ut i ingenstans, där jag jobbar som barnvakt. Ska åka hem snart och soooova!

Så, ni märker ju att mitt fredag varit liiite upp och ner! Puss :**


Halloj

Hemma från skolan nu, fått redan på att "den lilla so inlämningen" snarare är "avgörade för arbetsområdet" idaaag -.-
Yaay jag har egentligen inte så mycket i dkolan men det har travat upp sog många saker samtidigt för jag var sjuk. Jag har INGEN motivation heller. Känns dom varje arbete blir ok, inte mer. Men samtidigt orkar jag inte. Jag sitter och stirrar på boken eller datan och kommer inte på något. 
Mellanmål med Pe 

Jag testar igen

Hej alla som inte lämnat hoppet!
Jag kände verkligen för att blogga så jag gjorde det. 

I helgen var jag på socialistiskt forum! I Stockholm! 
Det var riktigt kul, inspirerande och trångt haha

Som alltid på hösten är jag små sjuk konstant. Så i onsdags fick jag en riktigt hemsk förkyldning. Det började smått och jag och camilla var hemma hos mig hela onsdagen. Hon hade studiedag och vi var på sannarp, låg och hostade i sängen, lagade mat osv osv skit mysigt iallafall! Så lämnade vi henne hemma, gick ut mwd hundarna och kom hem kl ett typ. Yaaay. Jag som behövde sova

Iallafall dagen efter mådde jag skiiiiiit dåligt! Jag gick till skolan ändå. Vilket jag ångrar grovt! Jag mådde så jävla illa! Trodde jag skulle svimma eller spy eller något ännu värre. Jqg åkte till sost hem och sen sov jag nästan utan stop restwn av dagen. Och jag blev inte direkt friskare... Sen gjorde jag massa bli frisk-grejer, mamma lindande in mina fot/handleder med bandage med slivovica bland annat hahaha det var faktiskt skönt men jag luktade skit!

Så på fredagen kände jag lite bättre. Jag ville verkligen till stockholm så jag ansträngde mig, tog medicin och massa te och en dusch. Sen åkte jag till stockholm ändå :)

Det var jätte roligt att umgås med alla och lära känna dem så mycket bättre! Jag och Selma Hade värsta bonding haha vi pratade om massa grejer vi inte gjort innan och typ balkan mat^^
Forumet var också jätte bra! Jag behöver utvidga mitt ordföråd... 

Sen på lördag kväll åkte jag till en vän till mig och vi lagade middag. Skit romantisk och roligt :) det var tänkt att jag skulle sova där först men jag fick inte, (mitt fel för jag inte kan organisera mig själv) så vi lyssnade bara på lite musik och hade det as skönt!

På vägen hem idag åkte jag med bästa bilen, vi hade en musik "lek" hela vägen hem som var jätte mysig. Man lärde känna varandra och fick höra massa bra musik.

Väl hemma i halmstad fick jag åka till mormor. Jag och mamma hjälpte henne gå till tvättstugan som hon tycker är för komplicerad (hon har tvättat i badkaret ett par månader) sen var vi ute med hundarna och besällde thai mat. Så åt vi hos mormor och la in en maskin tvätt till. Så nu fem timmar efter jag komit till halmstad ska jag äntligen få sova! Och min säng är så underbar! Så fluffig och mjuk och fräsch och varm! Finns bara en sak som fattas.

Godnatt, vi får se när vi hörs nästa gång :**

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se