hej allihopa :D

ligger i min älskade säng och kollar film just nu <3 jätte mys fast börjar få liite ont i ryggen ^^ dagen har flytit på jag vaknade vid ett och har inte varit utan för dörren hahahhaha tjocis. i morgon blir det halloween maskerad hos amie och jag är så jävla glad att jag fick gå!!
yeeeah!!! jag tror jag ska vara en clown men man vet alldrig ;) hehhe nu ska jag kolla just friends, såå haaala på er <3

heej tisdagen, vackert väder

mitt hår va rak ända tills i går kväll! så snyggt, har alldrig varit rakt mer än några timmar :D hahahhaha fjortis jag...
hahaha nää utseende är inte så viktigt med det är ju kul att vara snygg... hehehe
idag är det tisdag och det är inte min dag!
asså vet inte varför men det är jobbigt med tisdagar men just nu är det bästa tisdagen på läääänge :D
känner mig pigg och glad <3 sköön känsla, jag va ute med hundarna så jag är väll lite stolt med och mamma har betalt internet! muuusik <3 lyssnar på intromed the xx inte riktigt vanliga jag en faktiskt bra :) sen blir det broder med kapten röd, labyrint och ''hiphop eliten''
jag, petra och bobo gick ut med shano och rex ända borta förbi hannan och statoil! vi mötte upp moa och sen gick vi, det är jätte skönt ute med solen och allt! skiit skriver utropstecken hela tiden :)
bobo var jätte ledsen innan idag hon är så liten med djup!!!! :'( hon ville vara liten igen och tänkte på alla som dött och att dem är borta! helt sjukt jag visste inte vad jag skulle göra men som tur är är det alldrig långsiktigt för henne. det som skiljer oss åt, v är faktiskt jätte lika och hon är djup men men för lliten för att vara deppig! skönt!
aohs nu blev det deppigt hahahha är faktiskt jätte glad :d
livet glider på... ahahaha på tal om det så är jag faktiskt liiite nere ;)  mitt liv bara glider på lite tråkigt, allt är bra och jag har jätte kul med mina tjeer. livet är på topp i guess men det fattas något, något spännande!!!!
''något'' maskulint ;) jag vill jätte gärna ha en kille! men asså jag ska inte klaga mitt liv är på top! det är det! och man vet ju inte vad om händer om man bara tar hand om sina kontakter rätt ;)
det har gått tre år sen jag va tillsammans med någon och jag har gått från litet barn till depprimerat barn till en ledare i mängden, någo unik med status och frihet. fortfarande kämpar jag för att komma högre upp, närmare lyckan men nu med massa vänner runt mig <3 men vad finns högre upp? vill inte vara som fjortisarna och inte någon maffia heller, vem är jag och vem vill jag bli. respekt och friiheten i centrum, fortfarande den känslan som är bäst, starkast. när jag kan göra vad jag vill. när jag är lycklig.

Dålig musik.

Skit jag har inget batteri å kan inte blogga fast jag vill!!!
Jag fick en laddare av tildosh :D
Sitter hos tilda med mina nyhems tjejer och myser :)<3
Vi typ kollar bilder och det är lite segt xD
Men jag älskar dem och det är mysigt, vi har ätit lite kaka, nu ska vi kolla på söta par på youtube... Dem är jätte söta!!! Och vi är ensams och patetiska<33333
Jag vill ha en kille!
Nu ska vi göra en 10 saker innan vi dör lista ;D aamie måste ha sex med olle!
Årets julkalander är the return of greveholm hahahahaha
All musik jag har hört i en vecka är seeg! Hahahahahaha alla är störda och vi snackar om jordensundergång
I lördags va jag på diva och det va as kul innan när vi va hos amie men sen sen va det okej på Själva festen. Jag dansade lite med azurs komis som va ful men sen bjöd azur mig på läsk och vi dansade! HAhahahaHAhah OMG sen snackade vi och det va faktiskt inte pinsamt! Sen tyckte han det va kul att jag ska dit på studiedagen! Hahahh han skrattade nt! Alla dampar över en storm-.- JAG HAR DANSAT MED AZUR!
HAN KÖPTE LÄSK TILL MIG!
OCH JAG HAR HANS NUMER!
Just det jag har han nr! Yaaay ja det va väll det för nu! Jag såg ut som en hora <3333 LooooVe puss på er<3


Gästblooog

HEJ ASTA HÄR
@hejasta - instagram
@aztahhh - twitter
Astalitos.blogg.se - blogg (YOU DONT SAY)
Puss


K

Har du någonsin kännt dig helt ensam runt flera gundra personer? Jag är mitt bland mina älskade vänner och blir bara trött på allt. Alla är på bra humör men jag stör mig på alla!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370341/images/2012/pic_50850f08ddf2b3741d003a94.jpg" class="image">


söndag idag yaow

på morgonen idag hade jag massa energi  och vill åka till morfar, hade drömt om honom och kom på att det var jätte längesen jag var där ;(
men det blev inget med det utan jag åkte på valpkurs med pappa och rex i skedala. vi hade spårning men det va inte riktigt rex grej^^ han va jätte duktig men han är mycket bättre på sök. alltså typ springa mer och inte nosa så mkt som i spår. att jobba med hundar är jätte kul men jämfört med pappa är man ju ingenting ;)
just nu är jag på ännu en träff med dem från lägret och det är så fucking segt att ni inte förstår! två biatchar och mina syskon måste ner nu puss på er<3 kommer mer snart :)

Skit

Allt ör skit! Mitt huvud kommer sprängas och jag vill äta kladdkaka


sova

heeej folket :) jag är redan vaken-.- somnade typ nio sen vaknade jag lite vid ett... har fortfarande as ont i huvudet och min näsa är igentäppt. sååå segt! tänk om jag blir sjuk nu! aja nu ska jag göra lite svenska :) puss på er<3


bara för att jag kan


camilla&stina&lepprimerad

heeej vet att jag typ råkade publicera bra en rubrik men hoppas ni överlever <3
jag kommer inte n på min egen blogg! asså jag kan ju skriva här, men jag kan inte kolla och läsa som er1 heelt sjukt ;( min data klarar inte att det är lösenord... den bara hackar och typ dör :DDDD
hahaha så jäävla segt! jag vet inte om ni kanske missade det i förr inlägget men
 
VAD TYCKER NI OM MIN NYA DESIGN?? VA ÄRLIGA! <3
jag måste bara säga en sak innan jag börjar med mitt inlägg. stina är den underbaraste! så jävla gulllig! hon gick in på min blogg och skrev åt mig!!?!?! hahahah love ya<333333 sen skrev ju jag en bibel ty 5 min efter det men ändååå :)
okeej idag:
jag fixade mitt hår och det blev as äckligt grönt.. men heelt okej ändå! jag blev typ blå/grön överallt sen^^
hahahhah min syrra visa värsta gullga flumm låten. http://www.youtube.com/watch?v=eyYsW5v9Quk
lyssna inte på den om du har ont i huvudet....
okej idag... jag va lite sen :) sen hade vi tyska prov, det gick faktiskt bra fast jag va jäätte nervös! hahaha jag, nervös... snarare nervöst vraaak. sen hade vi lunch och vi va med egzon. blev lite chockad när han satt kvar fast hans ''riktoga/först hands'' vänner va där :D sen skulle alla 8:or gå och kolla på teater på sture. hade tänkt åka buss men sen blev det cykel. (hade en ''insident'' med stojan angående mitt cykel lås. orkar inte snacka om det.)
stojan borde kastreras!
jag, alex, stina, tilda h ocg egzon åkte dit... stina blev skjussad och jaa... det är skönt att hon fortfarande lever ;) han körde som en idiot. själva teater sög men det va kul att göra något, annat med alla 8orna. idag har jag kramat eren två gånger<3 hahahaha jag är så töntig men asså han är söt och ganska snygg, känner nt honom, no seriöst.  jag lyssnar på bruna mars... fan vad gör jag -.- snackar med simon ocg så ska han va as snäll mot ocg snacka om stojan uuuuh! vf är dem vänner! vad är mitt och stojans prooblem!?!!!
IAF, sen gick vi in till stan med tjejerna och jag hittade en as fin klänning till michelle. hon såg ut so en modell!
det hela slutade med att jag och camilla dissade resten och gick runt själva. åhh http://www.youtube.com/watch?v=XrdqSYGF8ts nästan lika bra som http://www.youtube.com/watch?v=eFl1wVm9VKg hahaha mobba inte <3
skit vad jag glider i vääg från ämnet. ''jag är tung men broshan hon är värre. hon hjälper mig hoppa över spärren''
jag och camilla gick runt as länge och typ punda ;D vi såg fatmir hela tiden hahaha inte sååå snygg längre, men han va typ överallt där vi gick. när vi nyss komit till stan träffade vi tessan med ebba och mini(min kusins tjej, bebis och hund) ebba var så otroliigt söt!!! helt otroligt mirakulöst vacker! hur kan något så fint var släkt med kevin??! hahaha nu va jag taskig men asså va faaan.
sen blev camilla lite arg för hon va nere och jag helt bland moln. jag älskar bebisar och hundar <3333
kommer bli 16 and pregrant ;) nää ska vara duktig... men om 3 månader och 3 vckor är det ju lagligt... hahahahaha 15 heere i come ;D så för camills skull skärpte jag mig och sen bliv vi bara mer och mer och mer lepprimerade! jag såg typ bara killar och söta par överallt och camilla har haft en skiit vecka! jag hade fysikt ont övverallt och kände mig hemsk. hade en jävlig huvudvärk. så där knagande lixom, den går inte bort! har fortfarande ont :( vi va riktigt sorliga<3 jag älskar erkligen dig camilla! på allvar!
som ni antagligen märk är jag kanske desperat att the moment och undrar vad som kommer hände hända på diva... hahahah hänger upp mig på EN dag. men asså jag vill ha en pojkvän! en man. finns ju många söta och så men ingen jag verkligen vill satsa på... uuuh. så jävla desperat. måste välja en och satsa... fast nää vill inte har inte hittat någon jag tycker om såå mkt... fan vad jag är patetisk. nu orkar jag fan inte klaga mer utan ska lyssna på min smått efterblivna svenska rap ;)<3
ASSÅ VA FAAAAAAAAN!!!! PAPPA TVINGAR MIG GÅ UT OCH MÖTE BOBO. HON ÄR FORTFARANDE HOSS EN KOMPIS.... VILL BARA VARA LYCKLIG OKEJ. LYCKLIG.
 

meer

va lixom inte klar^^
idag hade vi ellen, jag och the tjejs :)
det är typ en tjejgrupp... typ terapi för mig HAHAHAHAHA
i morgon blir det teater med skolan och va med typ camilla eller någon efter det. känner att jag hade mkt och säga..^^ HAHAHAAHA HEELT JÄÄVLA MERNINGSLÖST hahahaha oohhh my goooood! hur står ni ut med mig inte äNs jag gör det!! simon, är jag jobbig, va jag för taskig? saknar hur vi brukade snacka om allt... och alla andra(som ser mig som en självsäker(kaxig) tjej som klarar allt) i fake it till i make it! so jäävla sant !!!! borde ha det på min header oxå... puss på dig stina! jag kan göra mkt själv men det betyder bara att jag är van vid att vara extra mamma!! jag ör typ deppig jätte ofta och känner att jag bara är såå jobbig! jag låter som en fucking fjortis!!! uuuuh jag kan inte prata rent längre. längtar tills jag blir 15 ^^ om typ 3 månader, 3 veckor och 2 dagar! yaay byxmybfig here i come :D<3333
imorgon tänkte jag försöka göra fejk dipdye på mitt hår! hoppas innerligt att jag orkar och att det blir bra :) mobba inte vilden va typ heelt död. puss på er<3


simon osv

hahaha fett sexig rubriik<33
heej världen! eller ebbe och stina... heej mina älsklingar, ALLA!!!
men simon bli inte typ helt chickad nu men du ör en av mina bästa killkompisar! jag gillar dig! hahahahaha asså du är jätte söt och smart osv :D skut jag låter störd... men asså helt seriöst vem fan bryr sig!!! jag är bäst och ni gillar mig ändå right?? hahaha jag älskar iallafall er<3 alla mina änta vänner. just nu sitter jag i min ensamhet och väntar på att mitt pastavatten ska koka hehe nääh det gjorde jag för stund sen... sen kom pappa hem -.- åhh vi har nt bråkat eller något men när han är nöra är det lixom dålig stämmning!
idag har varit än dag dom glidit på. en lagom dag.
......
killarna i klassen har varit riktigt snälla hela veckan och det känns lite konstigt men det är ju kul :D vi hade bild och jag började med min " model" det va as svårt!! men kul :) eftersom det va ett tagen sen jag skrev tänkte jag försöka skriva liite kort om mina senaste dagar :) i måndags va väll inget särskillt...jo stina hade en dålig dag! ;( sen på tisdag!!! dagen va bara dum! det hände egentligen igenting...
vänta måste ta ut pastan^^
mmmmm så gooott
hahahaha sitter och äter medans jag skriver=liok like a retard :D kom på stt vi har tyska prov i morgon!!! faaaan!
juste tisdag, egentligen igenting..
förutom att ebba & co hade läst samt kommenterat min blogg-.- må den alla brinna! mathilda är så jobbig! arg på henne hela tiden fast jag vet inte vf?!!!
aja, i tisdags hade jag VÄRLDENS SAMMANBROTT! efter skolan gick jag hem med stina(min räddare) och jag typ grät och skrek och skrattade samtidigt! mest skrik... jag va heelt dampig! kände mig som ett psykfall!!! ;( så jag ringde amie ich hon gav telefonen till egzon... aja sen åt jag och stina chokladkaka och äpple och gjorde om min header och lite annat :) vad tycker ni?? <3
orkar inte skriva mer. puss på er<3


Steffe verkar vara upptagen!

TJA

Stina in da hauz, Steffes bättre halva. OK, kanske inte, but you get my point! Jag vet att Steffe antagligen aldrig kommer se detta men jag tänkte be om ursäkt å Steffes vägnar, då hon tydligen har bestämt sig för att inte blogga. Don't get me wrong, hon tänker ha kvar bloggen och hon bloggar "som vanligt" men "som vanligt" är för sällan för mig, en bloggnörd. Så, erm... till alla läsare; JAG SKA TVINGA HENNE OK HOLD ON! till Steffe: TA DIG I KRAGEN KVINNA
 
That's it for me. Ha en riktigt jävla grym dag.
/over&out

mensvärk.

ASSÅ JAG HAR SÅ JÄÄÄÄVLA ONT I MIN MAGE!!! OCH RYGG! OCH BENEN! OCH HUVUDET! OCH ÖVERALLT!!!
riktigt härligt kommer som kramper då och då plus att det gör ont hela tiden (y)
har tvättat mkt idag så jag hoppas jag hittar ngt fint tills imorgon :) då blir det tyska och no prov. känner mig kanske säker faktiskt :) pe lägger in mina kläder nu, tror aldrig hon varit så snäll ;) mkt gulligt<3 sen har jag serbiska i morgon oxå! är lixom alltid lite nervös inför det, känner mig så dålig. vet att det är starkt att jobba på sin nivå osv men, det märks att jag inte kan! åhh mensvörken lättar när man täänker på annat :) därför jag bara babblar på såhäär. tror morgon dagen kommer bli bra då länge nt azur kommer på besök igen. egzon har varit överdrivet snäll hela förra veckan och det känns lite mysko men, hoppas han är det imorgon med för mina nerver klarar inget den här tiden i månaden. jag haf ju ganska allvarliga humörsvängningar i vanliga fall men nu är det extremt!!! efter att jag hade passat natasha och emilia fick jag 150 kr som jag självklart tappade! så skratta du bara " HAHAHAHAHAHAHA" men, jag var ganska säker på att jag tappat den hemma hos dem och fick ett nervöstsammanbrått och började gråta! jag va så arg på mig själv och tyckte fet va jätte pindamt. jag och mamma åkte dit och mamma och barnens mamma hittade mina pengar medans jag och bobo vag i bilen. jag tyckte det va så sjukt pinsamt och jag gröt jätte länge! va så arg på mig själv. sen när vi kom hem retates papoa lite men sen åt vi clementiner/satsumas så jag blev piggare. hääärlig dag :D
nu ligger jag ju då i sängen och borde sova, ser verkligen framemot morgondagen... vet inte varför xD men jag kan inte sova har för ont och orkar inte gå ner och knarka :) det får bli som det blir. puss på er<3


imorgon

heeeej imorgon är det erens födelsedag!!! hahahahaha <3
igår va en seg, chill dag ich jag pluggade lite sen gjorde kag kebab :D så jävla gott! plus det hade mamma hyrt film och bakat äppelkaka, myysigt :) och juste! i fredags var jag kvar lite i skolan med tjejerna... skit va längesen det va jag bloggade!!! känns som ni missat massor ;( hoppas ni överlever ;)<3 okej... i fredags efter skolan sa hannan att hon hört mona, ebba osv snackat om min blogg! tänk om dem läser det här?!!! vet inte hur de skulle få reda p adressen men mathilda vet ju att jag har en blogg... vire katastrof om dem läste!!! vafan, dem dkulle sprida allt till alla!! uhhhhh tror bara dem snackade om att jag har en blogg men, man vet aldrig ;( igår va jag uppe till 20 i fyra och kollade film^^ så jag är ganska trött fast jag fortfarande ligger i sängen ;D senare ska jag passa Natasha och Emilia :) hoppas det går bra första gången jag ska passa dem... är ganska nervös men natasha är ju typ 9 och ganska " duktig" emilia är jätte söt tror hon är 3 typ... hahaha jaja det går säkert jätte bra :) nu måste jag gå upp eller VÄNTA
IGÅR VA DET ALEXSNDRAS FÖDELSEDAG!!!!!!! grattis älskling! så.. nu vet ni deet ;D så nu måste jag gå upp och äta ngt. puss på er<3


upp och ner

innan idag var jag fan lycklig! jag så glad, levande, lycklig. mitt luv kändes helt. jag var bland vänner, hade kul och inga problem existerade. hade jätte mys med alex<3 och egzon var på ett fantastiskt humör idag. alla var glada! stina, simon osv....
nu är allt skit världen är hemsk!!!!!!!
jag har "bråkat" med kevin, sett en film om olof palme och nu läser jag "jag saknar dig, jag saknar dig!" ingen FUCKING bra kombo!!!!!! vill bara skrika! eller gråta! eller vad som helst! spring kanske! vill få ut den här ilskan, stressen, pressen, dessenheten!!!!! det får bli musik, my life would suck without you med kelly clarkson it is! PUSS PÅ ER!!!!


kiosken

heeej sitter i kiosken med min ääääälskade fru alexandra! det är hel flumm :D just nu lyssnar vi på raaandom musik hagahhahaha det är typ helt kaaaoz! me gusta, när det kommer folk kommer alllllaaa på en gång xD fett chill att vara här :) puss på er<3


kort inlägg ;D

jaah... tänkte bara skriva lite kort, veckan har varit helt okej, höjdpunkterna var helt klart, när azur var på skolan, egzon perversa chock och pms, jätte snäll, erens leenden, tisdagen med camilla och dagens bio med alex, hon är så fluff xD<3
tja... i helgen försöker vi få till ngn kul med tjejerna helst i morgon och på lärdag mem vi får se :) nu ska kag försöka sova.... pusss på er <3


hej från frennarp :D

heeeejsan ;( nej men heej :)
just nu sotter jag och bobo hos karlo och sandra på, frennarp :) väldigt kul.... hehehe faktiskt riktigt mysigt hus, likadant som ebbes också ;) innan idag skrev jag ett typ blogginlägg för hand till stina xD först skulle det bli ett brev men det blev typ som ett inlägg ist. skönt att skriva av sig men stina visste typ redan aaallt som jag skrivit. idag började med att kag inte åt någon frukost ovs ovs... så jävla trååkigt det låter! idag har jag överlag varit tröött, först stressad sen, fokuserad på so provet, sen helt nere och trött på lite av tyskan och engelskan. sen hade jag/vi.... vad låter bäst?? aja, sen hade vi lunch och då fick tjejerna upp mitt humör, speciellt amie just idag vid lunchen. sen hade vi mattelektion som vi totalt snackade bort. oliver, adam, stojan, johan va inte här idag så killarna va ganska lungna och snälla :) jag och min underbara stina hahhahahha MIN STINA BAAARAH MIIIN HAHAHAHHAHAHAHA jag och stina snackade om simon Js ögon och sen gjorde hon en liten lista med hans bra saker... hashaha så söt hans lgon är sjukt blå! jätte fint fast jag föredrar ju bruna ;)<3 efter svenskan, som jag bara typ skrev och kladdade på, stannade jag kvar lite och tänkte vänta på egzon, eren, camills och amie och ja ni vet 8b. nör jag kom till deras plats i korridoren satt egzon där men han skulle in, han att han snart slutade= vönta så kan vi snacka sen. då slutade eren också och jag och egzon snackade lite med honom, inget glamoröst, kände mig som det femte hjulet :( men sen log eren mot mig så det va okeeej. vet att jag inte ör deras första val, dem är inte mitt heller. iaf slutade det med att egzon började jaga eren och jag gick till läxhjälpen. hade tänkt göra enngelska med tina va där så det blev tyska, inför provet :( sen gick jag, hannan och louise till zumban. louise skulle testa, hoppas inte hon börjar... eller skit samma! hon är bara jobbig när hon snackar, ibland. hahahahah HEEEELT meningslöst IIINLÄÄÄG!!!!! jag tycker ni ska kolla dessa fina bloggar:
www.sgp.blogg.se
www.palexandra.blogg.se

och sen kanske jag skriver om typ igår, förrgår och helgen...
bl a -valpkurs
-azur
-teater
-övernattningen
-camilla
-egzons pms och självklart lite sånt som bara jag gillar, leenden, fina ögon och komplex manlighet^^
puss på er<3


knällig

knällig tjej som känner sig som en liten hopplös skit och vill sova :( ingeeeen energi!


hej

så jävla nere idag/nu vet inte varför???! ;(


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se