Dubbel kvällsmat

Först fick jag pasulj hos stojan och sen när jag kom hem hade mami köpt pura och yoghurt! Serbiaaaan food<333




Sommarlov

Lame as ruvrik men k.

Senaste dagarna har jag jobbat medt. Flyttstädar åt en bekant till familjen. Joooooobbigt as fuck städat tyyyp 16 timmar totallt och har lite kvar som ska fixas på söndag. Sen har jag varit lite i stan med tjejerna. Fick äntligen träffa stina, alex och hannan! Amie med med henne har jag ju träffat lite innan hehe

Igår var jag helt död på kvällen. Somnade typ halv två ändå hahaha så det blev ingen simning i dag, jag sov istället. Sen kl ett var jag på ett SSU "möte" vi skulle planera ett stot event bara tre st. Fast det vlev lite kaos så vi blev bara två och kunde typ inte göra något hahah. Vi snackade mest om teatern och sommaren fast fick lite gjort med. Båda var skiiit trötta. 

Just nu är jag hos stojan, fast han sover.
I kväll kaaaanske jag ska till varberg och träffa folk från resten av halland men jag tror inte det blir av. Jag vill inte åka själv och typ ingen har hört om det. Blir lite sent med... Tror jag behöver en chill dag. I morgon kommer min beba hem, saknar henne jäääätte mycket. Och asta kommer meeed, tror jag hehe. Jag hoppas vi ska höra något extra kul då allihopa. Är sugen på att gå ut och äta, nu när man snart får cash från jobbet hahaha

Cao :**

Letar efter rätt colanamn

Mitt hår webt craaay fluffy

Måndag? Tisdag? Måndag!

Sommarlov alltså haha dagarna bara flyger förbi eller går alldeles för låååångsamt. Idag har jag simmat på brottet igen. Ska simma varje morgon denna veckan, i hooope. Annars idag har jag deppat lite och sett safe haven, kärleksfilm. Den va jääääätte bra!

Sen var jag med faniljen och kollade på en häst som pe typ ska vara sommarvärd åt. Hon var jätte fin fast ägaren är lite speciell. Det är en gamal vän till mamma och pappa. På stallet hade de iallafall två andra hästar och en av dem var jäääätte mysig! Den stora bruna :3

I morgon blir det lite shopping på flygstaden med amie (och kanske pe) och sen ska jag försöka hitta på något kul på kvällen. 
Vamos :**



Pe älskar att bli fotad
Maaaajs

Byte av ryttare

Super fin och mysig


Nybadad

Nu har jag legat i badkaret i knappt två timmar, nyss gått upp. Jag ska lägga mig snart med för ska upp tidigt och simma i morgon. Jag bloggade ju innan idag men tänkte bara fylla på lite om kvällen. 
Jag och bobo åkte med tindra till brottet väldigt spontant typ en timme innan de stängde. Jag simmade 600 m som upp värmning för i morgon :3 sen cyklade vi till landalasjön där vi grillade med min kusins familj. Jag måste bara visa hir söt min lilla kusin dotter är! Och snart ska hon få en lille bror med.

Saft med sugrör är kul. Hon är så underbar<33333333

Puss hjärtat

Det blev ännu en natt utan somn. Somnade kl fyra i morse. Min älskade apa skulle till kurdistan så jag var vaken med honom när han var på bussen. Jag längtar efter att få träffa honom så mycket!

Idag vaknade jag tack vare/på grund av detta lite innan två. Sitter och äter frukost nu^^ i kväll ska jag och grilla med min kusinsfamilj, ser fram emot det.

Igår gjorde jag typ inget tills kvällen. Tror jag vaknade jätte sent igår med... Aja på kvällen var jag en stund med amie. Vi pratade, åt paj och hade det roligt. Det var längesen vi gjorde det bara vi. Jag är så tacksam för hennes stöd<3

Senare på natten deppade jag ihop ganska rejält och såg på serier. Sen pratade jag då med min apa<3

Dagens frukost

Amie fotar maten

WM asså

Super fin himmel när jag skulle cykla hem. Så här ljus var himmelen när jag somnade med :3




Midsommar

Igår var det midsommarafton!
Jag vaknade sent och heeelt utmattad dftersom jag somnat vid fyra. Fåglarna hade vaknat och det var nästan ljust...

Aja, bobo gjorde frukost på sängen till mig. Sen duschade jag och så gjorde vi lite kransar, jag och mami. Vi åkte till söndrum och dansade runt midsommarstången. Sen kollade vi på massa gamla grejer.. På museet i hembyggdsgården. Det var jätte mycket folk pch jag träffade på sofia (mentor) igen. Hon är såå trevlig!

Efter detta vilade vi lite hemma. På kvällen gick vi till några vänner som bor nära och åt. Det var jätte gott, midsommar mat är fantastiskt! Sen såg vi lite av matchen, frankrike ledde med 0-5 när jag åkte hem. Sen när jag kom hem var det 2-5 men vet inte vilka som vann. Jag antar att det var frankrike tho.

Idag skulle jag och simma men morse typ ösregnade det så jag somnade om istället. Vad jag ska göra idag beror helt på vädret. Jag hoppas det blir bättre så man kan gå ut lite. Nu ska jag gå upp och äta frukost. PUSS








Shoo

Igår var jag på stranden igen. Med mina nyhems brudar. Sen var jag och camilla på lite äventyr^^ jag brände heela min rygg och mina ben. Sååå duktig hehe

Idag var det dåligt väder och jag sov till två, medvetet. Ar ändå trött typ inte sovit skönt. Inget är skönt this week...
Jag har varit på "middag med de från min teatergrupp hos vär lärare. Vi åt pizza, glass och godis och kollade batman. Det var kul men liiite segt.

Nu kollar jag serier igen puss

Man får passa på

Heeej 
Tror inte jag kan blogga ofta.. Det blir inte av och det blir inte bra hahah
Nu har jag haft sommarlov i en vecka! Har hunnit med överraskande mycket. Firat stojans födelsedag, varit massor med camilla, varit på bobos avslutning, varit på nyhemskolan och chillat, suttit vid nissan och myst, firat stens student och varit med på hallands första pride festival, självklart med mina beba :*

Idag var jag i tylösand/frösakull och badade och solade med amie och asta, my blondes, det va liiite fuckat väder med mycket moln men ändå lyckat och kul. Vi solade mest men fikade, spelade fotboll och badade meed.
Imorgon blir det stranden igen och så måste jag klämma in att träffa än från unga örnar... Hmmm vet inte när men men^^ 

Just nu ligger jag i sängen och är fortfarande varm från mitt bad. Älskar verkligen mitt badkar! Nu ska jag smörja in mig, ta på mig något skönt och ta lite kvällsmat.

Puss


























RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se