Jobb

trots att jag inte går i skolan längre så var idag en riktig tisdag, alltså mindre bra. Jag vet inte varför men jobbet var segt och vi hade typ inget att göra. De flesta tycker säkert det låter chill men mej. Det är bättre att jobba lite hela tiden än att få vänta på vad man ska göra och sen typ göra meningslösa grejer. Om jag bara chillade kände jag mig dum och onödig, på jobbet ska man ju jobba. Jag vill inte få skit heller, vill göra det bra och ordentligt. 
 
Jag är lite sur för att jag missade festen igår med. Jag var verkligen sugen på att gå och träffa alla. Men men vi får se hur det blir, ramadan börjar i morgon... Får se hur det blir då
 
camilla kommer hem idag! Woop woop! Men jag kan typ inte träffa henne för jag ska hem till min teaterlärare och ha avslutning. Det kommer också bli as Nice men synd att det är samtidigt. Vi får se om jag träffar Camilla efteråt men tror inte det. Det blir nog sent och jag är redan trött Efter att ha vaknat 06.00 de två senaste dagarna. Jag hoppas kroppen vänjer sig men nu känns det skit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se