Jag testar igen

Hej alla som inte lämnat hoppet!
Jag kände verkligen för att blogga så jag gjorde det. 

I helgen var jag på socialistiskt forum! I Stockholm! 
Det var riktigt kul, inspirerande och trångt haha

Som alltid på hösten är jag små sjuk konstant. Så i onsdags fick jag en riktigt hemsk förkyldning. Det började smått och jag och camilla var hemma hos mig hela onsdagen. Hon hade studiedag och vi var på sannarp, låg och hostade i sängen, lagade mat osv osv skit mysigt iallafall! Så lämnade vi henne hemma, gick ut mwd hundarna och kom hem kl ett typ. Yaaay. Jag som behövde sova

Iallafall dagen efter mådde jag skiiiiiit dåligt! Jag gick till skolan ändå. Vilket jag ångrar grovt! Jag mådde så jävla illa! Trodde jag skulle svimma eller spy eller något ännu värre. Jqg åkte till sost hem och sen sov jag nästan utan stop restwn av dagen. Och jag blev inte direkt friskare... Sen gjorde jag massa bli frisk-grejer, mamma lindande in mina fot/handleder med bandage med slivovica bland annat hahaha det var faktiskt skönt men jag luktade skit!

Så på fredagen kände jag lite bättre. Jag ville verkligen till stockholm så jag ansträngde mig, tog medicin och massa te och en dusch. Sen åkte jag till stockholm ändå :)

Det var jätte roligt att umgås med alla och lära känna dem så mycket bättre! Jag och Selma Hade värsta bonding haha vi pratade om massa grejer vi inte gjort innan och typ balkan mat^^
Forumet var också jätte bra! Jag behöver utvidga mitt ordföråd... 

Sen på lördag kväll åkte jag till en vän till mig och vi lagade middag. Skit romantisk och roligt :) det var tänkt att jag skulle sova där först men jag fick inte, (mitt fel för jag inte kan organisera mig själv) så vi lyssnade bara på lite musik och hade det as skönt!

På vägen hem idag åkte jag med bästa bilen, vi hade en musik "lek" hela vägen hem som var jätte mysig. Man lärde känna varandra och fick höra massa bra musik.

Väl hemma i halmstad fick jag åka till mormor. Jag och mamma hjälpte henne gå till tvättstugan som hon tycker är för komplicerad (hon har tvättat i badkaret ett par månader) sen var vi ute med hundarna och besällde thai mat. Så åt vi hos mormor och la in en maskin tvätt till. Så nu fem timmar efter jag komit till halmstad ska jag äntligen få sova! Och min säng är så underbar! Så fluffig och mjuk och fräsch och varm! Finns bara en sak som fattas.

Godnatt, vi får se när vi hörs nästa gång :**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se