Nämen shoo

Nu har jag tid att blogga lite fort. Jag är barnvakt just nu. Ska till lägret igen i natt... Vi har ett rollspel som faktiskt är ganska kul. Utbytet slutar på måndag och jag måste tänka på hur jag villgöra då. Åka hem två nätter då eller i slutet... Jag behöver en paus mellan ön pch bommers ;)

På lägret badar, läser och myser jag mest. Vi var ute och sov en natt i slogen och sen en natt på stranden. Fett mysigt speciellt i skogen. Och sä var jag och min beba på helgas hejdåfest. Jag har fått ett återfall av ett crush från när jag var typ åtta hehe. Jätte mysig kolle som jag känt sen aa, sju år sen? Typ.
Så de senaste dagarna har jag bara velat vara med honom. Igår låg vi två och chillade men sen fick vi gå upp till huset och chillade/myste (mysade) med felix kompis rim, som är gryyymt skön. Vi låg på rummer och somnade typ vid två, jag kommer inte riktigt ihåg. Men vi vaknade iallafall halv fem och var tvungna att gå till tältet för vi får inte sova i huset alls. Vi var så jävla trötta hahahaha jag orkade knappt röra mig. Idag sov jag efter frukosten och ehmm aa har inte gjort något just idag. Ni får se bilder på allt och "min" kille när jag fixat kanera bilderna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se