Sommarhelg

Guuuud va fint väder det har varit! Idag va rena drömmen ju!

I går va jag med familjen på en hingst uppvisning, stranden och sen riccardos. Uppvisningen var i ett nybyggt stall och pappa har kite kontakter där. Det var öppet gus och ganska kul. Lite långdraget. Stranden var roligast! Jag och Pe sprang så vi blev jätte blöta hahaha sen åt vi glass. Jag testade den nya smaken after eight och... Den smakade pepparmint. Jag vet inte om det va gott riktigt men det va okej, uppfriskande. Dock gick jag barfota och fick ett sår under foten som är ganska jobbigt. Sen träffade jag ebbe lute snabbt och vi chillade vid kompisgungan hahaha :D

På kvällen satt jag barnvakt, fick 300kr. Barnen är uuuuuur gulliga!!! Jag somnade vid halv tre eftersom jag var där så länge. Därför var det överraskande att jag var pigg vid tio. Jag gick iallafall ut och solade och åt en stor frukost. Sen var jag och kollade på stefan löfvens eu vals tal som sändes live över hela sverige. Fick lunch med. 

Sen skulle vi egentligen knacka dörr men det var så hiiimla fint att jag inte kunde stå ut. Jag åkte till stranden med Ebbe istället. Det va kuuul och mysigt. Vi badade med, doppade oss! Det var ganska kallt men vart uppe i sanden. 

Lite senare ringde mamma och sa att rex tryllat ihop när de var ute och att de var på väg till djursjukhuset. Jag blev jätte ledsen och började gråta mitt på stranden. Sen packade vi sakta ihop och åkte till shano som var ensam hemma. Ebbe va snäll och stöttade och följde mig hem. Just nu är rex på observation på sjukhuset för de vet inte riktigt vad som hänt. De trodde det var uttorkning och jag hoppas det. Det får inte vara något allvarligare! 

Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och läst, är ganska low. Vill bara inte tänka på det. Idag har varit en jätte fin men lite otursfull dag. 





Utflyckten igår

Myggbett (fucking gift) gör ont

Stor frukost^^



Stranden idag :3❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se