tisdag

hahahaha jag idag hade vi sovmorgon till 20 i tio så det va skönt!! sen hade vi matte och jag kom inte så långt men det va bra med en lite mini genomgång av divition innan diagniosen :) är så sämst på tabbelerna vilket inte firekt underlättar... aja idag har jag faktiskt SNACKAT med eren och han har klippt sig! jätte snyggt men han har inte fixat ögonbrynen -.- lite irriterande<3 men men dagen till ära luktade han jätttte gott :) sen så fick jag en kram och lycke frågade om vi var ihop! ihop! för det första, det heter tillsammans. för det andra vf skulle vi va tillsammans vi känner knappt varanda han e bara jätte mys <3 för det tredje, man är inte tillsammans bara för att man kramas! fast lycke och resten av 8d:arna är ju lite så där... fjantiga... små gamla... eller aah ni fattar ;D sen så har jag insett att oliver inte e så jävla smart som han verkar och att johan(INTE mentorn) är ganska snygga :) även ebbe är inte helt fel... xD<3 jätte fina ögon!!!
avahshaha *stefanija avgudar det motsatta könet* en humor serie med stefanija kalajzic! nää men hhahahaha skulle lättr kunna bli typ stand up komiker :D men men.... udag åkte egzon till östergård på hans hål timme, så orättvist! dem har två rimmar rast varje tisdag! vad har mer hänt...? juste!
på lunchen ville kag gå till alladin så fick för bid sibylla och kag trodde jag såg andy, fatmir och oliver... de andra va veeeldigt ....kritiska eller ngt hahahaaha
sen på vägen tillbaks såg jag inte dem och så guck vi förbi stantos, och där satt oliver, jag blev jätte chockad och skrek "där är Oliver!!!!" han och de andra killarna märkte mig och vände sig om!!
stina, hannan alex och tilda KNäCKTe sig!!! stina kunde inte skratta det va jätte pinsamt men, va fan! gjort ngt pinsamt?? skratta åt det! det kommer alla andra göra. det är bättre att skratta med ngn än att bli skrattad åt :D hahahaha på bra humör idag!! puss på er<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se