There's a few people in this world that I just know I love right away, and honestly; you're one of them.

HEJ ÄLSKLING!!!
Vet inte om du kommer läsa detta någon gång everrrrrr men jag skriver det ändå (också får vi hoppas att du vet allt detta jag kommer skriva nu ändå) oh, och jag vet att det är sjukt långt men LÄÄÄÄS BIATCH

Till att börja med, du är en av mina bästa vänner (det vet du antagligen) och du har alltid rätt saker att säga och rätt saker att göra (i alla fall när det gäller mig) och vi delar samma sjuka humor (vi är sinnessjukt awesome, let's be honest) och du är rent allmänt bäst, babe. Tänkte berätta mitt första intryck utav dig (om jag ens kommer ihåg det) vi hade inte snackat så mycket i femman så jag visste knappt vem du var, första gången vi träffades så var jag typ asblyg och snackade knappt, men typ en vecka in på sexan or so så insåg jag att det här, det var en tjej som jag skulle bli sjukt bra kompis med. AND SO WE DID!!!! Vi har ju svurit på att vara best friends till MINST tjugo (förhoppningsvis mer) och att vi ska skaffa maaaaassa fler psycho minnen (like seriously, vi är lite mentalt störda... I'm not even kidding!) du är helt enkelt underbar. Och jag kan snacka med dig om allt från pinsamma 'crushes', vänner som har left me behind (you know....) sex (JAG SA DET, WHATCHA GONNA DO ABOUT IT?!?!?) och heeeelt meningslösa grejer! Du får snacka huuuur mycket du vill om Eren och Egzon och allt annat du vill för hur mycket det än verkar som att jag inte bryr mig så gör jag faktiskt det. Vissa dagar så är jag kanske trött (som fan), irriterad (Simon rövhål Andersson kanske har förstört min dag - as always -.-') eller vaknat på fel sida utav sängen och är på rent allmänt dåligt humör. det har aldrig varit ditt fel, honest!

*host* anyways... du är väldigt smart, vilket är till min fördel på lektionerna, du och Alex är typ dom smartaste jag vet! Jag är mer... Okej tänk såhär; vi tre är i en grupp och ska lösa en massa uppgifter, Alex skulle varit den som hade blivit irriterad om hon inte klarat det och aldrig gett upp, du hade varit den som hade tänkt logiskt och 'outside the box' och hade brytit ihop men ändå aldrig gett upp och jag hade varit den tuggummi-tuggande, korkade tjejen som defo hade gett upp och lagt allting på er. MEN THAT'S WHO I AM AND THAT'S OK!!!! Tillsammans blir vi the dream team, en smart kämpe, en logisk kämpe och en random tjej som stör er mitt i allt och bringer lite lycka!!!

Känns som att jag har babblat aningen för mycket nu... men kan typ inte förklara! Du har hjälpt mig genom mycket, mycket som du kanske inte ens vetat om. Bara jag ser dig får jag (oftast haha) en energi kick och my day turns brighter! Det har till och med hänt att jag skulle berättat något 'ledsamt' (hahahah) men så hinner du börja snacka om något annat (det är positivt, faktiskt!) också har jag glömt bort mitt problem och kan lyckligt leva vidare.

All in all, du äger ok och ingen ska säga något annat, folk som dömer är idioter och så länge steffeklanen har varandra så klarar vi allt, just sayin'! Äääh nu pallar jag inte mer, jag älskar dig är väl en sammanfattning av allt jag nyss skrivit (nu läste du allt detta i onödan MOAHAHAHHA) och yeaahh.

Hoppas du sover gott inatt bredvid Asta, Tilda, Michelle och mig! Oh och att alla dina drömmar ska slå in blablablbka lyckligt liv osv BARA LEV OK

Den som läste allt detta, besides Steffe, du är grym och jag vill veta vem du är så jag kan applådera dig. Du äger hästpung, yup.

KBAI


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se