camilla&stina&lepprimerad

heeej vet att jag typ råkade publicera bra en rubrik men hoppas ni överlever <3
jag kommer inte n på min egen blogg! asså jag kan ju skriva här, men jag kan inte kolla och läsa som er1 heelt sjukt ;( min data klarar inte att det är lösenord... den bara hackar och typ dör :DDDD
hahaha så jäävla segt! jag vet inte om ni kanske missade det i förr inlägget men
 
VAD TYCKER NI OM MIN NYA DESIGN?? VA ÄRLIGA! <3
jag måste bara säga en sak innan jag börjar med mitt inlägg. stina är den underbaraste! så jävla gulllig! hon gick in på min blogg och skrev åt mig!!?!?! hahahah love ya<333333 sen skrev ju jag en bibel ty 5 min efter det men ändååå :)
okeej idag:
jag fixade mitt hår och det blev as äckligt grönt.. men heelt okej ändå! jag blev typ blå/grön överallt sen^^
hahahhah min syrra visa värsta gullga flumm låten. http://www.youtube.com/watch?v=eyYsW5v9Quk
lyssna inte på den om du har ont i huvudet....
okej idag... jag va lite sen :) sen hade vi tyska prov, det gick faktiskt bra fast jag va jäätte nervös! hahaha jag, nervös... snarare nervöst vraaak. sen hade vi lunch och vi va med egzon. blev lite chockad när han satt kvar fast hans ''riktoga/först hands'' vänner va där :D sen skulle alla 8:or gå och kolla på teater på sture. hade tänkt åka buss men sen blev det cykel. (hade en ''insident'' med stojan angående mitt cykel lås. orkar inte snacka om det.)
stojan borde kastreras!
jag, alex, stina, tilda h ocg egzon åkte dit... stina blev skjussad och jaa... det är skönt att hon fortfarande lever ;) han körde som en idiot. själva teater sög men det va kul att göra något, annat med alla 8orna. idag har jag kramat eren två gånger<3 hahahaha jag är så töntig men asså han är söt och ganska snygg, känner nt honom, no seriöst.  jag lyssnar på bruna mars... fan vad gör jag -.- snackar med simon ocg så ska han va as snäll mot ocg snacka om stojan uuuuh! vf är dem vänner! vad är mitt och stojans prooblem!?!!!
IAF, sen gick vi in till stan med tjejerna och jag hittade en as fin klänning till michelle. hon såg ut so en modell!
det hela slutade med att jag och camilla dissade resten och gick runt själva. åhh http://www.youtube.com/watch?v=XrdqSYGF8ts nästan lika bra som http://www.youtube.com/watch?v=eFl1wVm9VKg hahaha mobba inte <3
skit vad jag glider i vääg från ämnet. ''jag är tung men broshan hon är värre. hon hjälper mig hoppa över spärren''
jag och camilla gick runt as länge och typ punda ;D vi såg fatmir hela tiden hahaha inte sååå snygg längre, men han va typ överallt där vi gick. när vi nyss komit till stan träffade vi tessan med ebba och mini(min kusins tjej, bebis och hund) ebba var så otroliigt söt!!! helt otroligt mirakulöst vacker! hur kan något så fint var släkt med kevin??! hahaha nu va jag taskig men asså va faaan.
sen blev camilla lite arg för hon va nere och jag helt bland moln. jag älskar bebisar och hundar <3333
kommer bli 16 and pregrant ;) nää ska vara duktig... men om 3 månader och 3 vckor är det ju lagligt... hahahahaha 15 heere i come ;D så för camills skull skärpte jag mig och sen bliv vi bara mer och mer och mer lepprimerade! jag såg typ bara killar och söta par överallt och camilla har haft en skiit vecka! jag hade fysikt ont övverallt och kände mig hemsk. hade en jävlig huvudvärk. så där knagande lixom, den går inte bort! har fortfarande ont :( vi va riktigt sorliga<3 jag älskar erkligen dig camilla! på allvar!
som ni antagligen märk är jag kanske desperat att the moment och undrar vad som kommer hände hända på diva... hahahah hänger upp mig på EN dag. men asså jag vill ha en pojkvän! en man. finns ju många söta och så men ingen jag verkligen vill satsa på... uuuh. så jävla desperat. måste välja en och satsa... fast nää vill inte har inte hittat någon jag tycker om såå mkt... fan vad jag är patetisk. nu orkar jag fan inte klaga mer utan ska lyssna på min smått efterblivna svenska rap ;)<3
ASSÅ VA FAAAAAAAAN!!!! PAPPA TVINGAR MIG GÅ UT OCH MÖTE BOBO. HON ÄR FORTFARANDE HOSS EN KOMPIS.... VILL BARA VARA LYCKLIG OKEJ. LYCKLIG.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se