härlig helg

idag mådde jag verkligen skit hela förmiddagen, jag för sov mig sen märkte inte min favorit när jag kom för skit kevin, sen hade vi svenska prov blev jätte bessviken på mig själv, var inte riktigt nöjd. men som sagt jag mådde jätte dåligt och drack typ 2 liter vatten!! (hatar vatten) sen vid lunch blev det bättre och jag fick en kram av jihans lillebror.... :)
sen hade vi tyska och jag satt och blev sur, snackade med egzon och kollade på den underbara turkish fur anfänger, som alltid. sen ringde jag ett kris samtal till mamma och ett till pappa så jag blev sen till so:n oxå :)
senbörjade helgen!!!!
vi(klanen^^) skulle till stan men vi fick vänta på amie och dem så  vi stod och snackade med egzon... det va nice fast ganska stelt, men sen så fick jag en kram utan att det blev sjukt fel så det va niiice ändå

när vi skulle gå till stan följde elin i 7d med oss och det var.... mysko/steeelt hon är inte direkt vän med ngn av oss men hon verkade tro det, hon har till och med bråkat med de flesta... men aja hon hängde med och det var ju okej ändå. allt på halmstad gillet kostade pengar så vi gick bara runt, sen stack elin och då gick vi till picassoparken och solade(har bränt mig fast är vit-.-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se