halv serb halv svensk

*VIKTIG RÄTTELSE: DET HETER FORNA JUGOSLAVIEN!!!*
asså orkade inte bli djuuup mne måste skriva om det här.
är jag svensk eller serb?? inget av det jag är halv!! fattar ni hur tom man känner sig när man inte vet vad/vem man är?!?!
för utläningar, (pappas vänner)är jag serb och darför ''hatad'' av t ex bosnier och albaner på grund av de många konflikterna i forna jugoslavien men också för att jag vet lika mkt om de konflikterna som en vanlig svensk!!! det är så sjukt pinsamt att jag inte kan serbiska eller ngt om serbiens historia men ändå är stolt över att vara åtminstone halv serb och, jag älska serbien och republiska srbska av HELA mitt hjärta. älskar sverge oxå men det är en annan historia. för mina vänner och andra svenska jag knappt känner finns det 2(3) olika sett att se på mig det första är nog vanligaste: 1, hon är en svensk med ett annorlunda namn och hennes pappa är blatte 2, hon tror hon är svensk men hon är inte ett dugg svensk och 3, mina älskade närmsta vänners syn, vad spelar hennes nationalitet för roll hon är bäst!
vill bara nämna att de där älskade närmsta vännerna kommer från måånga olika länder <3
skit jag kom bort från ämnet igen men det jag ville komma fram till var nog att : när man är ung försökerman hitta ''sig själv'' och det är svårt när man kommer från två mkt olika länder med olika historia. det är viktigt för mig att trotts min extremt dåliga serbiska vara lika serbisk som jag är svens och därför tänker jag läsa på ordentligt om serbien, forna jugoslavien och balkan<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se