dag sex alltsa igar^^

som jag skrev innan akte vi efter ridningen till indija. indija e en stad som e lite mindre an halmstad men har massa afferer och cafe'en och klubbar. allt e oppet sent oxa :D aja vi kom hit vid 9 och du tog jag en herligdush och tjat lite sen bar det ut pa stan med maja en tjej som ar 17 och som jag hr kant ca 4 ar... vi bor hos hennes familj :)
iaf vi gick tillstan och dar motte vi hennes kompisar marija och milica. forsta intrycket: milica lite bitchig kanske bara blyg fett sot... marija: barn ansikte och hon verkade va en som tjej som, som bara e med en kompis och gor allt for den och alltid haller med. alltsa man ska verkligen inte domma folk! dem va as shcyssta bada tva :) forst satt vi pa ett cafe' vilket jag tyckte va trist for dem spelade skit hog dalig musik men nar vi typ druckit upp sa vi att vi skulle sitta tills elva och sen ga runt lite. det var skont att ga runt, musiken pa cafet hade gjort att vi inte pratat sa mkt sa det var mer nu vi larde kenna varandra :) militca pratade mest med maja och jag "konectade" mkt mer med marijah hon pratade hela tiden och va gansk lik camilla :) <3
sen vid tolv gick vi hem igen. juste! maja har skaffat en jette sot hundvalp som e 3 manader nu :) han biter sa allt men e skit sot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se