dag 3 och 4

far vell skriva sa mkt sa mojlig nu nar jag har internet :)
dag tre och 4:
den tredje dagen var det jette varmt och vi vaknade av vermen -.-
alla hade sovit bra i det fantastiska rummet och nu ventade en hel dag av resan de :) jag som mest men det va jobbigt en da. vi akte fran bratislava, slovakiens huvudstad ner genom ungern och kom sen till sombor, en liten stad mellan ungerskagrensen och novi sad.
lite innan sombor finns en by (tusen byar her ner) och der har en man ett litet zoo i hans tredgard. det ar faktiskt ganska stort och han har mest faglar men oxa andra djur som kaniner, apor och bjornar. han har en otrolig relation till alla djuren och alla er mer eller mera tama :) han har sitt hem och tradgard som ett skyddcenter och tar hand om manga skadade djur. det ar jatte fint <3 sen kom vi till sombor och jag och pe tog en glass pa huvudgatan medans pappa klippte sig.
 i sebien finns det manga "kinesafferer" det er ofta billig och mindre bra kvalitet men i blad riktigt fina grejer. i sombor hade de bara en kines affer! det var skandal serskillt med tanke pa att det va jette dyrt der jag ville ha flipp-flopps men pe ville ha ett par byxor ist. vi hade inte sa mkt pengar :)
men jag sag reklam for en skoaffer som vi skulle kolla nasta dag. nar pappa var klar akte vi till legenheten vi fatt lana av pappas jobb/projekt kompis :) skont att dusha och sova trodde vi, men efter dushen var det omoljigt att sova. det var minst 25 grader ute och lite varmare inne, kl 10-11! det var sjukt varm och tillslut lade jag mig pa golvet vid balkongdorren.
dagen efter hade pappa massa planerat for oss. vi alla tre vaknade vid 12 och pappa ville att vi skulle skynda oss till bad platsen. even den 4de dagen va det jette varmt sa vi holl med honom och akte till en vik i donau. det va skiit fint och AWESOME att bada :) vi var dar i 4 timmar sen orkade vi inte meer.
planen va att vi skulle kolla pa valpar fran kenneln (stavning??) for pappa konner lixom egaren men han hade inte tid :( saa vi akte in till stan for att treffa pappas gamla kompis dejan (som ar domare i novi sad, ohhh viktiga saker juu) han va helt ok men pe och jag passade pa att kolla lite afferer anda :) nu kommer det basta!
vi akte till en i projektet som hade 3 jette fina rottweiler hubdar! ahh! for er som inte vet det sa er rottisar det besta pa jorden for mig! eeeelskar dem <3 dem har var verkligen jette fina oxa <3333 forst kollade vi dem lite men detborjade regna sa vi gick in, der hade de en liten fluffig hund ocksa som var helt hyper :D
efter en stund ville jag kolla rottisarna igen och sonen i huset(det later stort) att folja med och slappa ut dem. dem var FANTASTISKA jette fina och jette snalla och duktiga. vi satt der ute i minst en halv timme innan himmlen oppnade sig igen. jag hade stora svarta hundhar over hela mig :) sonen i huset (omg later myyysko) hade sader engelska men var jette fin med hundarna och ganska saa sot ;) dock var han antagligen runt 17 hehehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se