hemlengtan, fatiiiie

ass serbien e fantastiskt! och repubika srbska nestan bettre! och croatien e ocksa fint men lixom...
det e fett varmt her och alla vi gor i att vara inne i var legenhet :(
klart vi badar i bland typ pa eftermiddan men axssa lengtar helt enkelt hem foor mkt!
skolan borjar ju snart?!!!!! helt sjukt! idag har jag klippt mig men inget stort^^
jag har inte kopt ngt till stina en men nu ner jag vet vad hon vill ha blirdet lettare;)
ahh jag saknar tyskarna!! och alla hemma! oh sverige! och allt jag missat !
ner jag kommer hem maste alla ni gora sista veckorna A W E S O M E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVALOVALOOVA ;*
OKEEJ NU VILL PE HA DATAN MEN JAG MEESTE KOLLA FACEBOOK;) SA TUDELUU <3

semester

jo e fett ledsen att jag inte skrivit ng menhar lixom semester hehehe e ledig juu ;)
sen sist har jag:
shoppat lite
treffat massa killar/folk bla majas kille
letat keps
kollat in mopeder :)
varit hos min kusin i republica srbska
gullat med hundvalpar
letat presenter
deppat 
solat, inte brun ;)
komit till split
freffat slekt bla min kusin ana marija som jag inte sett pa ca 8 ar
och badat i det underbara havet
 
just nu sitter jag hos ana marija och ventar pa pappa.
jag meste hitta presenter till alex och stina och helst cammila oxa sa om ni ser det her, seg vad ni vill ha!
jag har det bra her i vermenfast jag e liite brend och saknar att va hemma 
onskar ni kunde fatt bilder men kan inte fixa det for en ja e hemma
cuz jag e semst pa datorer :D puss pa er <3

idag bara idag ;)

*PUUUST* nu ska jag skriva om idag!
ja idag vaknade jag sent och helt forstor etfer igar :) har haft onti ryggen heela dan, jette mysig :) hahahah nu ska ja inte klaga, idag har vi varit i novi sad och kollat runt pa stan och fikat hehe typ inget alltsa <3 bara chiilllll
idag tror jag jag ska stanna "hemma resten av kvellen men vi far se. har lite saker att fixa med packningen och sen vill jag ta en dush igen :)
aja juste ner vi aker till republicaserbska sen ska jag klippa mig, funderar pa att gora slingor.. vad tror ni om det?
puss <3

idag bara idag ;)

*PUUUST* nu ska jag skriva om idag!
ja idag vaknade jag sent och helt forstor etfer igar :) har haft onti ryggen heela dan, jette mysig :) hahahah nu ska ja inte klaga, idag har vi varit i novi sad och kollat runt pa stan och fikat hehe typ inget alltsa <3 bara chiilllll
idag tror jag jag ska stanna "hemma resten av kvellen men vi far se. har lite saker att fixa med packningen och sen vill jag ta en dush igen :)
aja juste ner vi aker till republicaserbska sen ska jag klippa mig, funderar pa att gora slingor.. vad tror ni om det?
puss <3

idag :) och lite om igar...

antligen kan jag skriva om vad jag gjort idag och inte vad jag gjorde forra veckan ;)
fast forst om igar:
igar var det dodande varmt! derfor akte vi direkt efter lunch/frukost till bassengen har i stan. det va jette skont men inte sa jette kul. stan e lite mindre en halmstad men basseng omradet lika stort som brottet. fast gillar brottet mkt mer. har va det dyrt och de hade bara en basseng och en minibebis pool. sen nar vi kom hem igen insag jag att alla, eller igentligen heltfen av mina och pes klader va smutsiga! fick damp och insag att vi mitt i vermen behovde stoda och sortera klader -.- fast som tur va slapp jag det for vi skulle ata igen. sen tog jag en dush och laste lite :)
jag och speciellt petra leser ganska mkt nu ner vi er har nere och hon e pa sin 4 bok pa 7 dar! helt sjukt, fast, jag vet att dem e jette bra. jag har lest dem innan och alskar dem <3 om ni nagonsin kenner for det sa er vinterviken av mats wahl :)
sen satte jag mig och bloggade va riktigt peppad och ville fa ner det mesta, stolt tjej lyckades <3 ;)
jag visste att det va disco vid 12 och att maja skulle ga men jag fick inte for pappa. kan forsta honom, det va fritt fram for vem som helst att komma in och sen fick man drick EXAKT vad man ville och man fick roka inne (nestan alla roker her) hehehe derfor va jag lite nere men sen kom maja och fragade om jag ville folja med lite till stan innan discot och det ville jag ju saklart! sen visade det sig att pappa andrat sig, jag fick ga pa discot men bara en timme.
jag blev super glad :D
men fick lite panik... hade INGA KLADER, BEHOVDE DUSHA OCH VA FAKTISKT TROTT HAHAAHAHAHAHA
aja nu korde vi och det blev jette bra :) vi gick det med luka och andjela som va med pa lagret, marija och milica fran i forr gar och majas kusin nadija. jag hade inte sa mkt dinar (pengarna her) utan skulle vexla det pa vegen men det glomde vi hahaha men det va lugnt for luka bjod :)
vi kom ganska tidigt och da var det bara segt men sen borjade vi dansa och det va kul ofc <3 fick aka hem tidigt men det va sa vert det, fett varmt bara ;)
fan nu han jag inte skriva om idag.... -.-

dag sex alltsa igar^^

som jag skrev innan akte vi efter ridningen till indija. indija e en stad som e lite mindre an halmstad men har massa afferer och cafe'en och klubbar. allt e oppet sent oxa :D aja vi kom hit vid 9 och du tog jag en herligdush och tjat lite sen bar det ut pa stan med maja en tjej som ar 17 och som jag hr kant ca 4 ar... vi bor hos hennes familj :)
iaf vi gick tillstan och dar motte vi hennes kompisar marija och milica. forsta intrycket: milica lite bitchig kanske bara blyg fett sot... marija: barn ansikte och hon verkade va en som tjej som, som bara e med en kompis och gor allt for den och alltid haller med. alltsa man ska verkligen inte domma folk! dem va as shcyssta bada tva :) forst satt vi pa ett cafe' vilket jag tyckte va trist for dem spelade skit hog dalig musik men nar vi typ druckit upp sa vi att vi skulle sitta tills elva och sen ga runt lite. det var skont att ga runt, musiken pa cafet hade gjort att vi inte pratat sa mkt sa det var mer nu vi larde kenna varandra :) militca pratade mest med maja och jag "konectade" mkt mer med marijah hon pratade hela tiden och va gansk lik camilla :) <3
sen vid tolv gick vi hem igen. juste! maja har skaffat en jette sot hundvalp som e 3 manader nu :) han biter sa allt men e skit sot!

dagarna fem och sex

assa borjar bli trott= hyper=jag skriver hyyyypeer ;) dator jag skriver sa suuger men kenner att jag maaste skriva vill lixom fa det gjort :)
mkt smilliesar nu.. tror inte jag orkar skriva sa her detaljerat sen... men det blir (for er som orkar lesa(stina)) som om ni var med <3 saknar er! saknar hem!
okej dagarna feem och seex:
nar vi var i sombor at vi alltid en hemsk frukost ett sket eckligt brod som bara pappa at, 3 sortes korv var av en va nastan okej, gurka och mjolk :) hemskt! nu dag 5 skulle vi fa kolla pa dogo argentino(hundras) forst akte vi tille en gar med hastar och hons och dogo argentino hundar :) vi fick se en hona med valpar som kom till oss i borjan men sen gick dem :( ist fick vi se den storsta hanen en unghund, shanos bror och en typ frhund :) det va kul men veeldigt varmt. sen akte vi in till stan oh kollade pa valpar fran en annan hona men assa samma uppfodare hela tiden(han heter slobodan och kenneln heter magnifico blanco) dar fick vi sitta med nagra valpar och leka
och mysa <3 tyvarr va de ganska blyga och det var vaaaaarmt men dem va sjukt soota :) den sotaste va en med en svart fleck runt ogat <3
hundvalpar e det sootaste ngnsin! juste jag kollade den der skoafferen och det va skit billig!! me gusta ,ska ha ett par svarta hoga med plata men just da hade jag inga pengar men pappa sa att det va okej att jag fick dem och att vi skulle kope dem i morgon. vi skulle tydligen tillen by och kolla pa och bada i  deras nya baseng. byn var hemby till en av dem vi bodde hos. men basengen var stangd! de tyckte det var for kallt... sa vi akte till donau igen och at der ocksa :)
dag 6:
det jag och petra sag fram emot mest i sombor var att vi skulle fa rida. innan det skulle vi packa men det gick ganska snabbt sa vi akte till stallet. det var en enorm kulturchock! (der red man utan hjelm i short och paddockarna va jette sma och helt oskotta. stellet och hestarna va fina men ridningen sog. det slutade med att vi lev ledda runt lite -.- det var en stor besvikelse men vi gick och kollade pa folen och de mindre hestarna innan vi akte "hem" igen och da blev vi gladare, fol och sma hestar e super gulligt <3
pappa hade sagt att vi skulle kopa mina skor efter ridningen och treffa en van till honom i stan men han angrade sig och sa att vi skulle aka direkt til indija(dar jag e nu) jag blev skit sur for jag ville ha mina skor men jag skulle kopt dem direkt :(

dag 3 och 4

far vell skriva sa mkt sa mojlig nu nar jag har internet :)
dag tre och 4:
den tredje dagen var det jette varmt och vi vaknade av vermen -.-
alla hade sovit bra i det fantastiska rummet och nu ventade en hel dag av resan de :) jag som mest men det va jobbigt en da. vi akte fran bratislava, slovakiens huvudstad ner genom ungern och kom sen till sombor, en liten stad mellan ungerskagrensen och novi sad.
lite innan sombor finns en by (tusen byar her ner) och der har en man ett litet zoo i hans tredgard. det ar faktiskt ganska stort och han har mest faglar men oxa andra djur som kaniner, apor och bjornar. han har en otrolig relation till alla djuren och alla er mer eller mera tama :) han har sitt hem och tradgard som ett skyddcenter och tar hand om manga skadade djur. det ar jatte fint <3 sen kom vi till sombor och jag och pe tog en glass pa huvudgatan medans pappa klippte sig.
 i sebien finns det manga "kinesafferer" det er ofta billig och mindre bra kvalitet men i blad riktigt fina grejer. i sombor hade de bara en kines affer! det var skandal serskillt med tanke pa att det va jette dyrt der jag ville ha flipp-flopps men pe ville ha ett par byxor ist. vi hade inte sa mkt pengar :)
men jag sag reklam for en skoaffer som vi skulle kolla nasta dag. nar pappa var klar akte vi till legenheten vi fatt lana av pappas jobb/projekt kompis :) skont att dusha och sova trodde vi, men efter dushen var det omoljigt att sova. det var minst 25 grader ute och lite varmare inne, kl 10-11! det var sjukt varm och tillslut lade jag mig pa golvet vid balkongdorren.
dagen efter hade pappa massa planerat for oss. vi alla tre vaknade vid 12 och pappa ville att vi skulle skynda oss till bad platsen. even den 4de dagen va det jette varmt sa vi holl med honom och akte till en vik i donau. det va skiit fint och AWESOME att bada :) vi var dar i 4 timmar sen orkade vi inte meer.
planen va att vi skulle kolla pa valpar fran kenneln (stavning??) for pappa konner lixom egaren men han hade inte tid :( saa vi akte in till stan for att treffa pappas gamla kompis dejan (som ar domare i novi sad, ohhh viktiga saker juu) han va helt ok men pe och jag passade pa att kolla lite afferer anda :) nu kommer det basta!
vi akte till en i projektet som hade 3 jette fina rottweiler hubdar! ahh! for er som inte vet det sa er rottisar det besta pa jorden for mig! eeeelskar dem <3 dem har var verkligen jette fina oxa <3333 forst kollade vi dem lite men detborjade regna sa vi gick in, der hade de en liten fluffig hund ocksa som var helt hyper :D
efter en stund ville jag kolla rottisarna igen och sonen i huset(det later stort) att folja med och slappa ut dem. dem var FANTASTISKA jette fina och jette snalla och duktiga. vi satt der ute i minst en halv timme innan himmlen oppnade sig igen. jag hade stora svarta hundhar over hela mig :) sonen i huset (omg later myyysko) hade sader engelska men var jette fin med hundarna och ganska saa sot ;) dock var han antagligen runt 17 hehehe

dag 2

vi vaknade tidigt men det v helt okej och allt gick bra. det var ner vi akte ifran ferje omradet som problemen kom, det fanns verkligen INGA SKYLTAR!
 vi merkte att manga biler korde at venster sa vi foljde efter dem. efter ett tag blev vegen mindre och mindre och det fanns verkligen inga skyltar. korde tillbaks till korsningen och korde till en liten affer i narheten. der fragade vi en man om vegen (pa min och pappas fiina tyska hahaha) det visade sig att vegen vi kort forst va en mindre genveg och att vi varit jette nera vart mal nar vi vant meen :D smiiille
sen somnade jag och pe och ner jag vaknade kom jag pa att vi kunde kora forbi tyskarnas leger men pappa blev sur och sa att det var dumt och onodigt och -.- sa sjukt negativ! jag blev skit ledsen for jag alska tyskarnas leger och saknar dem jette mkt :( men vi kanske ska sova en natt hos nagra vanner dar pa vegen hem :)
sen kopte vi as dyra mackor (40-45 kr for en torr fralla) och fortsatte kora.
 
efter som det er forsta gangen vi korde ner hit var det en heelt ny spannande upplevelse. det basta va hur fritt det var att resa inom eu. inga jobbiga granser bara kopa en ny vagbiljet grej ner du kom in i landet :) ferjan stannade ju i norra tyskland och sen korde vi nerat genom landet in i tjeckien och sen slovakien. tva nya lander av checkade :D<3
ner vi va pa veg ut ur tjeckin skulle jag sova lite men det gick bara inte, det va en gigaantisk fluga i bak fonstret den va fett jobbig och jag vi liite redd faktiskt men mest ecklad. ner jag val sovit lite kom vi till slovakien nera staden bratislava som vi skulle sova i. pappa ville forst kolla alternativen lite utan for staden for att slippa kora inne i stan sa vi korde in pa ett litet mysigt stelle med hestar. pappa gick in och kollade priset, tror det va 450 kr tror jag... sa vi gick in men da hade de reknat om priset och mer an dubblat det! pappa blev rasande!! han borjade skrika och sa massa fina saker pa minst 3 sprak :D stellethette royal pegas och var skit! bo aldrig dar! fast tror inte ni ar i slovakien sa ofta.... aja ;*
fiint <3 vi korde in mot stan och det va na stan omojligt att hitta rum att hyra. det va knappt ngr skyltar bara reklam och dyra hotel :)
tillsist blev vi trotta pa att leta och bestemde oss for att bo pa ett jette fint mysigt hotell med underbar utsikt <3
det var dyyrt men helt underbart :) juste det hette mamaison dar borde alla bo ;) senare pa kvelln tog vi alla en dush och gick och la oss. det blir mkt dushande har i vermen och det e lite jobbigt idag t ex har jag dushat tva ganger och badat pa basengen blir antagligen minst en till dush for det e skit varrmt!! nu ska jag fortsetta ata lite super goda serbiska fettika super goda "sanna dar... jette goda" vet inte vade heter men det ar unge fer som latt friterad pannkakssmet... :D puss pa er <3

mina dagar i syd ;)

skriver pa en serbisk data so det blir massa fiina inlagg utan det som kommer efter z e de tre sista i alfabetet.
tenkte efsetta dem med aeo  ta det lixom lite pa sanska sa blir det jette bra ;)
okej nu kor vi, dag ett:
 
forst va det massa problem med ner vi skulle aka och pappa dampade for han va nervos och -.- sen ner vi skulle aka vid elva visade det sig att petras pass gatt ut idatum!
saa vi fick aka till polisen direkt och sen till polisen i malmo, som tur var kunde man fixa ett tillfelligt pass men det va skit dyrt.
pa veg ut ur halmstad skulle vi lemna bobos cykel hos henne(hon va hos tindras mormor) och sega hejda till henne. sjelv klart glomde vi det och efter en kvartt av resa gjorde vi den forsta olagliga saken med bilen, en fin liten u-sveng pa motorvegen ;)
men det va kul att treffa bobo en sista gang :)
sen sag vi camilla och line i stan oxa alltid lika kul <3
jag trodde resan skulle ta ar men vi kom snabbt fram till polisen i malmo. medan pe och pappa va inne hos polisen satt jag kvar i bilen for jag skulle byta byxor, sen nar jag skulle ga in till byggnaden der polisen la kunde jag inte lasa bilen!
jag forsokte allt men fick sitta kvar tills pappa och pe kom tillbaks :(
facebook is an attentionhore!!!
orkar inte fastnade pa fb och kollade bilder...
aja tillbaks tillresan...
juste vii kom till trelleborg der vi skulle ta ferjan vid 12 halv ett och den skule ga 3 sa vi borjade kolla efter ett stelle att eta pa.
inser nu att det va fett sent men det hade varit sa stressigt pa dagen att vi bara etit frukost :(
vi hittade mc donalds skylltar direkt men det e iinnttee gott sa i korde runt as lange och stan va HELT dod!
inte en enda menniska och ingen snabbmat sa vi korde till mc donalds igen, och DET VAR STENGT!!!!!!
HELT SJUKT! men sen at vi pa seven eleven ist. sen korde vi pa ferjan. pappa hade nu fixat laset mn en nod losning vi fortfarande kor med. pa ferjan skulle vi va tills 7 sa det va bara att sova :) vi sova i cafe'terian sa nagra stolar men sovsack ;) det later sjukt men va helt okej. sen till morgonen.....

resa

jo asso jag e serbien nu och ville bara sega att jag lever och att det e jette fint och vaarmt :)
vi akte bil for forsta gangen och det va lite jobbigt men annars e allt bra ska forsoka komma in pa disco i morrn annars e det mest bada eta glass ch shoppa som geller ;)
lengtar hem och hoppas ni har det bra <3 kommer hem vecka 32 ungefer och du vill ja va full bokad resten av sommaren sa bara ring, messa eller ngt :) nu maste jag dusha(igeen-.-) puss pa er :*

sommarloov

jag hatar rubriker!!
ockej jag känner att jag inte har varit så aktiv och inte skrivit så mkt men asså jag kan inte skriva på mobilen för blogg.se e sämst...-.-
men och nu kör vi :D
jag har äntligen fått igång min iphone ordentligt men dock försvann mina hörlurar på lägret... fuck ;*
i måndag va det sleep over hos wilma först åt vi  stan och sen va vi hos wilma det va jätte mysigt och kul och  
A W E S O M E :DDDD<33333
jag åt kebab victor kom förbi lite vi åt kladdkaka med jordgubbar och bara chillade och bara tramsade och fjantade ;)
detg va jätte kul och vid 5 kom vi på att det inte va ngn idé att sova så vi gick till stranden :D
det va lite kalt men sjukt kul <3
sen åt vi frukost vid halv7 och sen somnade vi :) en perfekt natt/kväll/dag ;) <33
efter det har jag varit på stranden med familjen och bara tjockat mig i min säng! inte varit ute med ngn!!! min pappa är helt oromantisk!!! jag fattar inte hur min mama står ut!!!!!!!!!!!!
åhhh!!!
igår såg jag och pe på tusen gånger starkare, älska mig och jag och johan jätte bra alla 3 :)
men idag ville jag vara ute så jag typ frågade alla och simon ville va :)<3 vi va bara i typ knappt en timme för han skulle äta men det vi nice.
nu ska jag låtsas packa till serbien resan :) vi åker med bilen på söndag!!! jätte snart ju!!
men det ska bli kul längtar efter det<3
puss på er <333
 

bilder

hahahaha orkar inte lägga upp bilder x) men ni kan kolla på:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.310376019008743.73229.100001090438955&type=3

https://www.facebook.com/stefanija.kalajdzic/photos#!/photo.php?fbid=2263271119211&set=t.100001090438955&type=3&theater

https://www.facebook.com/stefanija.kalajdzic/photos#!/media/set/?set=a.2264359146547.61839.1775577332&type=3

ärligt nu

tänker skriva om vad jag har gjort sen typ lägret började och jag tänker va ärlig. ingen är perfekt och du får gärna hata mig men innan det, döm mig inte prata med mig. fan jag orkar inte skriva om allt!!!
tyskarna kom till lägret, jag älskar dem!
där va en svensk kille där som gillade mig... vi mös lite men han hade tjej
sen kysste jag honom och sen fick jag reda på att han gjort slt med sin tjej
aleksandra frågade om vi va tillsammans och han sa ja
jag blev chockad och insåg att jag inte gillade hoom så mkt
han va jätte söt men klängig och töntig på ett irriterande sätt
jag bestämde att jag skulle prata med honom och säga att jag bara gillade honom som kompis. det kanske låter fett mysko men jämfört med förra sommaren känner jag att jag verkligen växt och blivit mer mogen, stolt över mig själv mer ärlig mot mig själv.
sen va det bara bra jag blev bättre vän med kim (pinkie) och fick många nya vänner. vi åkte till liseberg och jag åkte atmosfear som va as kul sen på vägen hem låg jag på kojlas axel hela vägen. lägret va AWESOME men jag saknade mina tjejer och simon <3
i morgon ska vi ha en sleepover hos wilma och träffas allihop, läääängtar!
innan skrevja ¨ja älskar dig¨ till simon och han har inte svarat :(
 
 

ärligt nu

tänker skriva om vad jag har gjort sen typ lägret började och jag tänker va ärlig. ingen är perfekt och du får gärna hata mig men innan det, döm mig inte prata med mig. fan jag orkar inte skriva om allt!!!
tyskarna kom till lägret, jag älskar dem!
där va en svensk kille där som gillade mig... vi mös lite men han hade tjej
sen kysste jag honom och sen fick jag reda på att han gjort slt med sin tjej
aleksandra frågade om vi va tillsammans och han sa ja
jag blev chockad och insåg att jag inte gillade hoom så mkt
han va jätte söt men klängig och töntig på ett irriterande sätt
jag bestämde att jag skulle prata med honom och säga att jag bara gillade honom som kompis. det kanske låter fett mysko men jämfört med förra sommaren känner jag att jag verkligen växt och blivit mer mogen, stolt över mig själv mer ärlig mot mig själv.
sen va det bara bra jag blev bättre vän med kim (pinkie) och fick många nya vänner. vi åkte till liseberg och jag åkte atmosfear som va as kul sen på vägen hem låg jag på kojlas axel hela vägen. lägret va AWESOME men jag saknade mina tjejer och simon <3
i morgon ska vi ha en sleepover hos wilma och träffas allihop, läääängtar!
innan skrevja ¨ja älskar dig¨ till simon och han har inte svarat :(
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se