Aww shi jag lever

Ja asså hehe det va ju ett tag sen jag skrev. Men det är så jäävla mycket nu! Massa i skolan och massa med SSU och snart uppspel med teatern!!!

Heelt sjuukt allt händer verkligen samtidigt. Skiiiit

Skolan behöver jag väl inte snacka om så mycket. SO np va svååårt, det är lite kaos med balen. Jag jar typ åtta inlämningar de kommande dagarna. Men jobbat bra så det blir nog okej, jag är orolig för idrotten och svenskan tho. 

Med SSU har vi haft EU dagar på kattegatt och IDAHOT igår. Maaaassa annat som jag inte kommer på nu med. Vet inte hur jag ska klara denna veckan! Vill vara med på varenda debatt och kampanj men jag måste prioritera skolan. (Lol inte egentligen men måste mentalt)

Teatern är något av det som kaosarest just nu. Känner mig inte alls redo. Men får öva feete nästa vecka tyyp... Hahaha men iallafall jag ska spela den 27de på kulturhuset kl. 19.00!!! Ni alla är välkomma hahaha vi ska spela glasblåsarnasbarn och jag tycker det är en jätte bra film/pjäs :) det finns många olika sidor av den och roliga/interessanta detaljer. 

Idag var jag och kollade på när bobo spelade fotboll. Man deas verkligen med! Sen var jag ute på ön och grillade med ungaörnar aka min beba med flera. Det blev lite regnigt men ändå mysigt! Kul att få vara där med henne igen<3

Nu nåste jag plugga lite igen vi hörs! (Förhoppningsvis snabbare denna gång)
PUSS:**
Stress= orkar inte fixa håret= craaay lockarMina underbara barnvakts barn<333

Fixat i kollonin när mami var borta i England

Ut med alla nazister i EULoool detta skrevs typ för mig^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se