Jag är trööött

Heej hir kommer det sig att allt i livet alltid ska hända samtigt? Det går flera veckor utan att något händer sen är allt kaoz. Jag har mens, shano löper(mamma sover med rex hos mormor) jag får inte till allt till stipendiumet. Pappa ska ta flyget på söndag inte lördag och jag måste städa.  

Idag va jag i skolan, wooo suprise! Jag fick en parfym av camilla, hade idrott och åkte buss hem. Sen har jag typ slö pluggat hela dagen. Nu på lvällen tvingades vi göra värsta städa rycket och jag fixade nästan hela mitt rum. Jag ville dova men har inte ätit något sen lunch direkt. Såå, jag tämkte göra lite mat, ägg och bacon typ. Så när jag börjat säger mamma att pappa beställt pizza. Nu har jag fixat lite med mina papper och väntar bara på maten. Vill bara sova!!!

Shiiit jag har inte skrivit om helgen hahaha gjort ett inlägg men aja. I lördags va jag på jobbintervjuuu och i stan lite. På söndagen va jag och simmade och myste med camilla. Lite synd att inte va med ebbe på söndagen men skit mysigt att va med camilla meed. 

Action nytt bord


Efter badhuset

Randoom pic

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se