Kortäckligkokräk

Heej jag HATAR mathilda råman just nu!!!
Woow yaay kul va? ;)
Asså våga inte äns säga attdet är fegt att inte säga det till henne för det ska jag fan görq och jag har gjort det innan med. HON ÄR DEN MEST GENOMFALSKAÄCKLIGAFITTAN. HON SNACKAR SKIT OM SAKER HON INTE VET NGT OM OCH ÄR AVUNDSJUK PÅ NÅGON SOM ALDRIG ÄNS VARIT ELLER KOMMER BLI HENNES. HON TYCKER ATT ALLA ÄR FEGA SOM INTE VÅGA SÄGA VAD DEM TYCKER. BÄR HON SJÄLV INYE VÅGAR GÖRA MGT UTAN ATT PRATA MED HENNES JÄCLA MUPP VÄNNER FÖRST. HON ÄR FUL. HON TROR ATT HOBN ÄR NÅGOT. HON TROR ATT HON ÄR COOL. LETS ALL HATE ON STEFFE! Jag vet vad ni alla tror men, FAAN VA FEG HON ÄR!!! Hon är som ngt en pestsjuk ko kräkts upp! Hoppas du läser det här nu, mathilda fucking råman! Eller ska du va feg igen och påstå att du inte läser den eller någon annans heller?! BARA FÖR ATT DU LÅTSAS HA STORA BRÖST OCH FÄRGAR HÅRET KOMMER DU ALLTID VARA EN LITEN, PLATT, mobbad idiot. OCH SIST NU, DET VIKTIGASTE!!!!
OM DU NÅGONSIN I HELA DITT LIV SÄGER NÅGOT OM NÅGON AV MINA SYSTRAR IGEN KOMMER JAG DÖDA DIG!!! SERIÖST, DET ÄR FAAN ÄCKLIGT AV DIG ATT SNACKA OM HENNE BARA FÖR ATT INGEN VILL HA DIG!!!
Så, lättat mitt hjärta lite, vet att det kommer va ett helvete i morgon, det är bara att se vad som händer. Jag vet iallafall vad jag står och vad jag tänker göra med henne. Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se