heej tisdagen, vackert väder

mitt hår va rak ända tills i går kväll! så snyggt, har alldrig varit rakt mer än några timmar :D hahahhaha fjortis jag...
hahaha nää utseende är inte så viktigt med det är ju kul att vara snygg... hehehe
idag är det tisdag och det är inte min dag!
asså vet inte varför men det är jobbigt med tisdagar men just nu är det bästa tisdagen på läääänge :D
känner mig pigg och glad <3 sköön känsla, jag va ute med hundarna så jag är väll lite stolt med och mamma har betalt internet! muuusik <3 lyssnar på intromed the xx inte riktigt vanliga jag en faktiskt bra :) sen blir det broder med kapten röd, labyrint och ''hiphop eliten''
jag, petra och bobo gick ut med shano och rex ända borta förbi hannan och statoil! vi mötte upp moa och sen gick vi, det är jätte skönt ute med solen och allt! skiit skriver utropstecken hela tiden :)
bobo var jätte ledsen innan idag hon är så liten med djup!!!! :'( hon ville vara liten igen och tänkte på alla som dött och att dem är borta! helt sjukt jag visste inte vad jag skulle göra men som tur är är det alldrig långsiktigt för henne. det som skiljer oss åt, v är faktiskt jätte lika och hon är djup men men för lliten för att vara deppig! skönt!
aohs nu blev det deppigt hahahha är faktiskt jätte glad :d
livet glider på... ahahaha på tal om det så är jag faktiskt liiite nere ;)  mitt liv bara glider på lite tråkigt, allt är bra och jag har jätte kul med mina tjeer. livet är på topp i guess men det fattas något, något spännande!!!!
''något'' maskulint ;) jag vill jätte gärna ha en kille! men asså jag ska inte klaga mitt liv är på top! det är det! och man vet ju inte vad om händer om man bara tar hand om sina kontakter rätt ;)
det har gått tre år sen jag va tillsammans med någon och jag har gått från litet barn till depprimerat barn till en ledare i mängden, någo unik med status och frihet. fortfarande kämpar jag för att komma högre upp, närmare lyckan men nu med massa vänner runt mig <3 men vad finns högre upp? vill inte vara som fjortisarna och inte någon maffia heller, vem är jag och vem vill jag bli. respekt och friiheten i centrum, fortfarande den känslan som är bäst, starkast. när jag kan göra vad jag vill. när jag är lycklig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se