ja asså lite sådär typ så du vet

har ju inte skrivit på typ, förra helgen?? men skit samma :) jag blev påmind idag av en fin liten kille som inte hade ngn att läsa på lektionen, så nu ska jag skriva lite. ja... jag var sjuk typ lite och fick ont i örat men gick till skolan iaf. sen på onsdagen hade jag bestämt med simon att vi skulle göra ngt efter skolan men han va typ lite blyg eller ngt så det var lite... krångligt :) men på vägen mötte jag sebbe och tvingade honom att följa med och sen typ hjälpte han till lite med den pinsamma början/tystnaden. brukar va fett bra på att prata men tror sebbe va bättre;) när sebbe hade gått satte jag och simon oss vid nissan. det var jätte mysigt fast vi pratade bara. det hade varit perfekt om han inte var så blyg (och jag desperat/kåt) men han är jätte gullig och bjöd mig på bussen hem<3 sen när jag åkte hem blev mitt öra sjukt mkt värre och mot kvällen åkte jag till vårdcentralen på nyhem och fick reda på att jag hade (en allvarlig) öroninflamation ;( gjorde svin ont jävla skit!
va hemma och dog låångsamt på torsdagen men sen var jag ju tvungen att gå till teatern. vi har lixom genrepnästa gång och jag är INTE beredd! kommer göra bort mig totalt ni får gärna komma ;) jag ska spela en härskare som är ganska.. feg... men ni kan kolla bild på facebook ;)
 och sen i onsdags kväll hr jag tryckt i mig kåvepenin (som smakar rutten jävla monster spya) 6 g om dan men i dag är sista tabletten :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se