bajs på golvet, smärta, mat, måla, pms

fin sammanfattning av min dag :D
det började med att jag att jag vaknade vid typ tolv och gjorde en gigantisk frukost till bara mig men orkade inte äta allt sen :)
mamma hade fått en fribiljett tilll äventyrslandet idag så lite senare åkte vi dit. först åkte vi larven! jag älskar den^^ sen åkte jag och pe ngn jävla skit grej som hette typ.. super fly eller ngt... HEMSK! DEN VA OKEJ I BÖRJAN MEN SEN BÖRJADE JAG MÅ JÄTTE DÅLIGT OCH DEN BARA FORTSATTE I FLERA MINUTER! oj glömde caps lock^^
jag hade ont i huvudet och ville kräkas så jag och pe tog det lugnt, eftersom tilloch med hon hade fått ont i huvudet började vi med lite tema parker men började snart leta efter mamma ist. det visade sig att hon oxå åkt ngt dum och den enda som var glad va bobo ;(
men :)....
vi åt lite på westwild steakhouse(the bäst steakhouse in town) och det var faktiskt riktigt gott <3 sen åkte vi hem och gick ut med våra fina Älsklingar <3 sen åkte vi till några vänner från serbien och åt pannkakor :)
himla gott, vi stannade ganska länge som alltid ;) men de har små barn så vi åkte vid typ halv elva.
okej...

hela dan har det pågott 2 jobbiga saker:
1, jag har haft växtvärk! så hemst! och när vi var och åt pannkakor var jjag tvungen att ta en värk tablett för jag hade så jäääävvla ont!
2,(har även pågott igår) mamma har varit helt pms:ig, rentutav aggressiv-.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se