idag :) och lite om igar...

antligen kan jag skriva om vad jag gjort idag och inte vad jag gjorde forra veckan ;)
fast forst om igar:
igar var det dodande varmt! derfor akte vi direkt efter lunch/frukost till bassengen har i stan. det va jette skont men inte sa jette kul. stan e lite mindre en halmstad men basseng omradet lika stort som brottet. fast gillar brottet mkt mer. har va det dyrt och de hade bara en basseng och en minibebis pool. sen nar vi kom hem igen insag jag att alla, eller igentligen heltfen av mina och pes klader va smutsiga! fick damp och insag att vi mitt i vermen behovde stoda och sortera klader -.- fast som tur va slapp jag det for vi skulle ata igen. sen tog jag en dush och laste lite :)
jag och speciellt petra leser ganska mkt nu ner vi er har nere och hon e pa sin 4 bok pa 7 dar! helt sjukt, fast, jag vet att dem e jette bra. jag har lest dem innan och alskar dem <3 om ni nagonsin kenner for det sa er vinterviken av mats wahl :)
sen satte jag mig och bloggade va riktigt peppad och ville fa ner det mesta, stolt tjej lyckades <3 ;)
jag visste att det va disco vid 12 och att maja skulle ga men jag fick inte for pappa. kan forsta honom, det va fritt fram for vem som helst att komma in och sen fick man drick EXAKT vad man ville och man fick roka inne (nestan alla roker her) hehehe derfor va jag lite nere men sen kom maja och fragade om jag ville folja med lite till stan innan discot och det ville jag ju saklart! sen visade det sig att pappa andrat sig, jag fick ga pa discot men bara en timme.
jag blev super glad :D
men fick lite panik... hade INGA KLADER, BEHOVDE DUSHA OCH VA FAKTISKT TROTT HAHAAHAHAHAHA
aja nu korde vi och det blev jette bra :) vi gick det med luka och andjela som va med pa lagret, marija och milica fran i forr gar och majas kusin nadija. jag hade inte sa mkt dinar (pengarna her) utan skulle vexla det pa vegen men det glomde vi hahaha men det va lugnt for luka bjod :)
vi kom ganska tidigt och da var det bara segt men sen borjade vi dansa och det va kul ofc <3 fick aka hem tidigt men det va sa vert det, fett varmt bara ;)
fan nu han jag inte skriva om idag.... -.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se