regn REEEGGGGN

 ja idag har det regnat hela dagen. det började med lite chill i morse sen gjorde jag och mamma bullar och sen gick jag och la mig för jag bllev så trött på allt. hehehe aja mamma väckte mig och frågade om jag ville gå ut med henne pappa och nån annan hund. på något sätt slutar det altid med att jag följer med för det blir lixom bra och kul i slutet, om man va trött/arg innan blir man glad och pigg efter :)
vi åkte i ösregnet mot grötvik och där var hon vi skulle träffa (har ingen aning om vad hon heter) och hennes boxer ester. ester va skit liten och pappa mistänkte att hon inte stämmer med ras beskrivningen men skit samma för mig. där fanns också on annan tant med en jätte fin flatcoated retriver som bara va 10 månader :)
aja de fick  spring massor i en in hängnad och det va skit kul och kolla på dem. blir lite stolt över shano när hon inte fjantar sig ;)
boxern stannade längre och de lekte jätte fint men det var uppenbart att shano va den dominanta.
sen gick vi lite i koppel nära stranden och på väg till bilarna snubblade ester på den grejen som gör att inte får kommer ut (vet inte vad det heter en det är som järn ``plankor`` men mellan rum som bildar en sorts bro.)
aja det var jätte mysigt nu ska jag chilla med rull tårta som petra gjort och sen snacka med pappa om en valp kurs jag såg igår.
åååhhhhh...
glömde säga att jag längtar tills i morrn för då ska jag och tjejerna till line:D <3 OCH till nästa vecka! sknar skolan... eller kompisarna i skolan ;) och så kanske det händer något annat kul...:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se