ibland kan man inte veta vad man själv tycker

okey, nu när jag ändå håller på så måste jag säga hur irriterande det är när folk säger kanske, vet inte kan inte då men nån annan gång osv hela tiden. man tror dem gillar en men sen vet man inte och känner sig så jävla klänging men vill inte ´´ ge upp´´ för personen i fråga är ju så jävla fantastisk att du bara vill slå honom för att han e så.... neutrall....?
för det första om du inte gillar ngn dissa dem ordentlligt så dem inte går runt och hoppas.
2. vänskap är underbart och jag tror tjejer och killar kan vara kompisar, riktigt bra kompis. men. se till att båda fattar att det inte kommer hända något och fortsätt va bara vänner. ellerflörta och va gullig men se då för fan till att inte halvdissa den då och då. tjejer (jag) har problem. dem(jag) tror att killar gillar dem jätte mkt men bara visar det. och det tror jag just nu för det är bättre än känslan som kommr sen. man känner sig först jätte klänging och sen inser man tt kille ifråga inte allls är intresserad.

okey... nu blev det långt det viktiga jag ville säga var: VAR ÄRLIG MED DINA KÄNSLOR OCH VAR TYDLIG GILLR DU NGN VISA DET! OM DU INTE GILLAR NÅGON DISSA ORDENTLIG OCH OM BARA VÄNNER BRA MEN, VILL BÅDA BARA VARA VÄNNER? KOMUNIKATION OCH ÄRLIGHET! JAG KÄNNER MIG AS KLÄNGNING MEN KILLE JAG JAGAR ÄR SVÅR FÅNGAD OCH JAG FÖRSTÅR INGENTIN LÄNGRE. KAN MAN INTE BARA KYSSAS OCH MYSA OCH HA DET BRA?   OKEY JAG ÄR FÖR TRÖTT... SIMON OM DU LÄSER  DET HÄR<3 jag är serigöst jätte trött n men jag gillar verkligen dig så ta det jag skrivit men massa salt och typ ring mig. jag behöver ett ärligt svar på en fråga. en fråga som du faktiskt kan så svara jag vet inte på <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se